22.10.08

Sjukhus familjen

Kan säga att Agnes tandläkarbesök härom dagen gick förträffligt bra. Hon satt med gapande mun hela tiden. Såg så roligt ut när tandläkaren vände sig om ibland för att skriva på datorn hur tänderna ser ut så fortsatte Agnes gapa och ögonen snurrade runt för att hon var så enormt nyfiken på vad han gjorde, men stänga munnen? Icke då.
Som tack fick hon välja en leksak i en stor korg och av alla saker tog hon en liten lila plastsnurra. ( jag tror den ligger under gruset nu om jag ska vara ärlig)

Jag fick ett samtal från sjukhuset i Kungsbacka i förrgår och den 3 nov bär det iväg ditåt för min del. Som om det inte räcker med grejer nu så ska min fot opereras och deloperation nummer ett sker då. Dom hade fått ett återbud och eftersom jag står på väntelista så blev det så kort varsel. Men det är lika bra att smida medans järnet är varmt och vi är inne på den där sjukhusgrejen nu. ingen står sak bara ta lite brosk i knät och knacka loss en benbit på några cm från höften som han kan skapa en ny fotled av. Skönt va?
Så nu står min förhoppning till mina syskon att dom kommer och tar kidsen mina ett par dar. fattar ni vinken?

3 kommentarer:

Claras mamma sa...

Jag vill bara ge er alla i familjen en värmande kram. Vilka goa och söta barn ni har. Har en tjej i spjällsängen här som blir 4 månader imorgon. Hon startade livet med ett blåsljud, med ett senare DNA prov som påvisade 22q11. Vi ska ner till Lund i två omgångar i höst och det hjälper en mycket att ta del av era erfarenhet när man drabbas av något ovanligt. Och det gör en så ont att ni ska behöva drabbas dubbelt. Livet är banne mig inte rättvist. Ta hand om er! Kram Claras mamma, Halmstad

Englas Skafferi sa...

Älskade grannar!
Det är svårt att veta vad vi kan göra för att underlätta livet i vardagen - men VI VILL!!! Tveka inte att fråga om vad som helst. Vi vet att hjälp som erbjuds kanske ibland kan bli mer stjälp, så därför: KÄNN ER FRIMODIGA ATT FRÅGA. Vi finns här. Alldeles bredvid.

Allt gott!
Ingrid & Ola, Engla & Alvin

Mammablomman sa...

lycka till m allt! måste op verkl ske mitt i allt detta? ¤fundersam¤
ja tror jag kryssa i "släkt pluppen" på statestiken men blir man inbakad som syskon då? :-p