14.10.08

4-års kontroll

Idag var vi på 4-års kontroll. Inte med Agnes utan med hennes mamma. Eller... nja, kanske inte en riktig sån men det kändes som det när hon berättade vad dom gjort på sjukgymnastiken idag. Hon hade fått lägga klossar i en låda och sen lyfta över dom till en annan låda brevid. Inte så avancerat men nog så bra för finmotoriken när man dessutom ska göra det på tid.
Nu har hon fått medicin mot smärtan som hon har i fötterna och då kan hon gå mer själv så hon hade varit ute till stora holmen idag UTAN rullator.
Edvin skjutsade ut henne till matsalen på avdelningen så satt vi där och fikade idag.

Sen hade han hårdträning med henne och satt på rullatorn och instruerade hur hon skulle göra sina dagliga övningar.

Agnes har kommit igång riktigt med sitt tal och ikväll när det var månsken över gården så utbrister hon "må-len". Det var farmor som visat den och hon hade snappat upp det. Hon lär sig nya ord hela tiden nu.

2 kommentarer:

Lenaslera sa...

Oj, vilken resa er familj har. Jag har snabbläst på Bloggen och jag ska läsa mer sen. Tänk vad livet kan vändas upp och ner så snabbt ... Jag håller tummarna för att allt går bra för er!
Och ja, vi var i Covent garden. Det var jättemysigt. Barnen tittade på gatuteater, vi gick och njöt av folkliv och tittade på marknadsstånden. Tog en öl på en pub. Hela resan har varit härlig.

Mammablomman sa...

fantastiskt vilka framsteg ni alla gör, Vad kul att det går så fort och att alla verkar vara vid gott mod. Kramis