11.10.08

Fixardag

Idag hade jag några goda vänner från kyrkan här som hjälpte till med saker som gjärna har en tendens att inte bli av när livet är som det är. Dom krattade hela gräsmattan, fixade jord mot våran nya stenlagda uteplats, tvättade alla fönster, rensade trädgården från skräp och siste men inte minst rev ner våtrumsmattan i badrummet så snickaren kan börja fixa. Ett riktigt stort tack till er alla.
Farfar tog med barnen till IKEA och käkade. Nästan 6 timmar senare kommer han hem med helnöjda barn. Han har en enorm förmåga att kunna få tiden att gå med sina barnbarn. Agnes hade lekt i IKEAs lekhörna som man måste vara fyra år för att få vara där men det fixade han.
När Valter, mellan brorsan, var typ bara 2-3 månader så tog han hand om honom så jag och frun skulle få nån timme på stan själva. Lite oroligt sådär första gången att lämna ifrån, ni vet.
Vi ringer när vi var på väg hem igen och då säger han att han är på väg till sin syster i Linköping!
"Men han ammar ju!?!"
Han svarar bara" ja, vi har varit på Mc Donalds och han fick smaka". 8 timmar senare kommer han hem med en glad och lung bäbis. Hans syster hade fixat fram lite välling och nån blöja för allt sånt åkte han ju ifrån. Inget är omöjligt för han.

Frun har haft en trist dag när jag varit hemma och jobbat men det går ändå åt rätt håll. Tur att hon får ha på mobilen så man kan ringa och prata när tiden går för sakta.

Barnen somnade ovaggade utom Valter, Han har det nog kämpigast av de tre och han lider av att mamma inte är hemma så jag gjorde iordning två fildrinkar åt oss två sen satt vi i hans säng och bara mös, han och jag.

3 kommentarer:

Englas Skafferi sa...

Åh, vilken bra pappa du är! Jag skulle också ha velat druckit fildrink i sängen med min! :-)

Vill ni ha bröd?

Louise sa...

Vad skönt att ni har såna vänner som ställer upp när det är lite svårare tider.
Tänker på er massor.
/Fru Boström =)

paula sa...

vilka hjältar ni är! och har omkring er! massor av krams!