2.11.08

Operation igen.

Känns konstigt att skriva en sådan rubrik utan att det gäller Agnes utan faktiskt mej.
Imorgon bär det av till kungsbacka för att försöka få fason på min fotled. Det är bara steg ett i två operationer så det dom ska göra är att ta lite brosk från knät som dom ska odla upp till fotleden sen ska dom även knacka loss en benbit ifrån höften som läkaren sedan ska fila till en ny "mellanled" i foten, den som är helt krossad nu.
Om det inte vore för allt annat som pågår just nu i mitt liv så skulle jag nog tycka att det känns obehagligt men nu är det bara mera som en bisak. Kidsen är hos kusinerna i Uppsala lyckligt ovetande om pappas öde. Dom vet bara att dom har förlängt höstlov för att träffa kussarna. Kanske taskigt att inte berätta men det är nog mycket för dom att oroa sig över ändå.
Hoppas bara inte Agnes blir förkyld där uppe för på torsdag ska jag med henne till läkaren i örebro för kontroll och influensa vaccin och då får hon inte vara sjuk. Vet inte hur många gånger vi har fått skjuta på en liten spruta bara för att hon är lite snorig. Nackdelen med att chansa är att hon istället kan bli sjuk hela vintern. Ja ja, en dag i taget som jag har sagt förut.

4 kommentarer:

alla4 sa...

lycka till
Barnen har nog super kul hos kusarna. Vi tänker på dig din fru också barnen förstås. men imorgon går tankarna till dig. kämpa på

alice med fam

Anonym sa...

Är inne och läser din blogg nästan varje dag. Tänker på dig och din familj och vad ni tvingas gå igenom, man får verkligen perspektiv på egna bekymmer...
Stort lycka till med din operation och ta hand om varandra!

Hälsningar, Åsa

Fabbo Tobbe sa...

Tja! Här uppe går allt bara bra. Aggebagge klarar sig finfint. Jag har starka misstankar att hon längtar efter en lillasyster - hon gosar med Maya hela tiden. Alla sex barnen sov som stockar i natt. Edde fick följa med Esther till skolan och resterande var hemma. Edvin tog dessutom ett dopp i vår isbelagda pool i dag - det kanske dessvärre blir han som drabbas av en liten förkylning. Nu sitter han och värmer sig med ett dataspel en stund.
Ha det gott och lycka till i morgon.

Freja sa...

Lycka till! Det kommer gå super!