9.11.08

talpedagogik

Idag har Agnes varit med och snackat rejält. Hon går och härmar storebröderna hela tiden och som exempel var när vi åkte på utflykt till Katrineholm för att kolla billiga grejer på Cheapy, och direkt när vi sa till grabbarna att vi skulle just dit så började hon: biibyy (cheapy) och så gick hon och sa hela tiden i affären och sen på vägen hemmåt så sa hon precis som storebror; papa, de duu (pappa, vet du?) varje gång hon ville säga nåt. Sen att det kom något som typ; mmmm, eller; vhioe vhioe vhioe ohh, efteråt som inte går att förstå vad det betyder är en annan sak.
Sen skjutsade vi mamma in till sjukhuset för helgens permission var slut. Jag kan säga att det var tyngre att åka därifrån efter att ha varit tillsammans en hel helg än det har varit annars. Så nu har det gått två månader och vecka tio som hemmapappa börjar.

2 kommentarer:

Fabbo Tobbe. sa...

Det var en ära att få ha era barn här uppe. Eftersom vi har tre tjejer varav en talar mer eller mindre konstant så fick nog Agnes höra prat nästan dygnet runt. När jag flätade henne satt hon stel som en pinne och verkligen älskade det så det är nog bara att lära sig fläta hår brossan. Det kanske var lite utkladdat när hon kom hem till er men ni såg väl att hon var sminkad också??? Även det var inga problem, hon spretade med fingrarna så otroligt noga när nagellacken skulle på och blinkade så perfekt när "ögonfransfärgen" skulle dit. Turligt nog har vi ett par grabbar i grannhuset som hade lite bilar, svärd och bollar för grabbarna, de vart lite uttråkade på mamma pappa barn, pärlor och pyssel.
Tack för att vi fick chans att så in i era liv:)

Linda sa...

Du behöver nog öva upp din "Aggebaggiska" ;-)

Jag hittade just er blogg - men jag återkommer säkert.