10.11.08

Magsjuka

När jag ringde gumman på morgonkvisten vid en sådär 11 tiden så möttes jag av en utslagen röst. Hon hade (ursäkta) kräkts hela morgonen och det hade inte blivit bättre senare på eftermiddagen. Nu ligger hon isolerad på sitt rum i väntan på att provsvaren har kommit med vad det är hon åkt på men oavsett så känns det inte som om hon behöver det just nu.
Idag har jag dragit nya rör i vårat badrum på övervåningen för imorgon kommer snickaren och gjuter golvet. Ska bli riktigt skönt om det blir färdigt innan frun kommer hem så slipper hon springa i trapporna när hon ska på tjoa.
Senare på dagen när storebror kom från skolan åkte vi och köpte kakel, granit på golv och vitt på väggarna, blir fint det. Agnes fortsätter med sitt härmande och ikväll sa Edvin på skämt att om hon inte äter upp sin fil så kommer ugglan och tar henne, och då började hon härma ugglan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej jag tycker ni är enastående som fixar badrum och det mesta mitt i all sjukdom ,operationer och barn. Du är en super pappa som också har en super gullig fru. Vi tänker på er. KRAMAR till er alla.
Från Larssons i Ekshärad

Andreas sa...

Som sagt, först som duschar i sitt badrum vinner. Tror att det kan bli jämt lopp det här. Ska snart foga väggarna, sedan måste jag vänta på rörkrökare. Och det kan ju ta tid...
Tur i.a.f. att ni har klarat er från kräksjukan.