17.11.08

Diamonds are a girls best friend.

Såsom många andra barn så sitter våra grabbar med en hög leksakskataloger så här inför julen och ringar in varenda sak dom vill ha. Edvin gör blåa kryss och Valter röda, så jag ska veta vem som vill ha vad. Sen att dom har, enligt de själva, effektiviserat kryssandet genom att sätta ett enda stort kryss över de sidor som dom vill ha allt på tycker jag tar bort lite av den där "magin" som en önskelista kan ha.
Agnes i sin tur brukar slå upp barbie-sidan och sitta timvis och bara drömma. Nu till det roliga.
Idag damp det ner en katalog som Agnes fullständigt förälskade sig i. Årets julkatalog ifrån Guldfynd. Hon såg DIREKT möjligheterna i den. Hon bläddrade, ropade, skrek av förtjusning, bläddrade mer, stirrade, drömde sig bort och framför allt, sprang till mej hela tiden och visade vad hon ville ha. Otroligt, tänkte jag. Ligger det i dessa små liv redan när de födds? Nu har kvällen kommit och katalogen är nästan utnött och en hel del önskemål blev det även på hennes lista.

1 kommentar:

s.m.i.l.e sa...

Hrmm.... jag tyckte nog att det lät bekant :-)

Trevligt att du hittade in till mig. Nu ska jag titta runt lite hos dig.

Om småflickor och deras intressen? Ja du, vår lilla plutta på 13 månader visade tidigt vad det var som gällde. Väskor, skor och halsband. Maken får bygga till huset när hon blir lite större, så vi får plats. :-) Och jag måste ju naturligtvis spara på allting nu så dottern kan ta över när hon är redo. :-)

Nu blev jag genast på bättre humör, när jag började tänka på väskor, skor och halsband! Tack! :-D