8.11.08

Tillsammans

I helgen så har frugan permission från sjukhuset hela helgen och igår kväll kom barnen hem från Uppsala oxå så nu har jag hela familjen samlad och jag kan säga att det känns underbart. Man märker hur mycket barnen tycker om att mamma sover hemma. Imorse vart det en lång stund i sängen med allihopa. Agnes var så gossig när vi mötte farbror Anders som skjutsade dom halvvägs. Hon (eller farbror Tobbe) har flättat hela håret och ser ett år äldre ut.Läget flyter på annars här och frun blir bättre och bättre. På Tisdag ska vi träffa läkarna och diverse personal som är engagerade i hennes fall för att diskutera hur vi ska gå vidare med fallet, om det blir hemgång snart och vilka hjälpresurser det finns.
Med Agnes så går allt riktigt bra nu, barnen hade tydligen varit lite dåliga när dom var i Uppsala men nu mår dom fint och aptiten har varit på topp idag. Skönt.
Det märks att hon varit med större barn i veckan för hon "pratar" mycket mer och gestikulerar massor. Antar att farbror Tobbe har talat teckenspråk med henne, han är en hejare på det.

Tack även våra kära vänner och tillika grannar för den goa gåvan igår kväll. Super gott.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk vad härligt att ha mamma hemma!!!
Kram Pilla

Anonym sa...

Åh vad glada vi blir att det går framåt för er. Vi ha bett mycket för er och ni finns i våra tankar varje dag.
Stora kramar från oss i Ekshärad

Mammablomman sa...

Vad roligt för er... man blir så glad att läsa detta och du...nu var det inte så långtråkigt längre va ;-)
kram på er alla!

Ola sa...

varsego! :-)