10.3.09

Ögonoperation

Jag har inte skrivit på länge hur det går för frun men det rullar på i sin lugna takt. Det är så svårt att säga vad som är bra och vad som är dåligt utan hon blir lite bättre för var dag som går. Nu när jag har fixat min fotled och går runt på kryckor så fixar hon faktiskt barnen och huset beundransvärt bra. Nu har vi min svärmor här som hjälper till mer än nog så allt behöver hon inte göra men hon vill ju gärna så det som händer är att om hon lyfter barnen eller tunga saker så får hon så ont i ryggen så i fredags när hon var på dagrehaben så fick hon massage och ligga på värmedyna hela dagen.
Imorgon ska hon göra en liten operation för hennes öga. Det har runnit tårvätska från det ända sen hon låg i respirator och hon hade ju en inflammation i tårkanalen för ett tag sedan så nu vill dom gå ner i tårkanalen och titta runt vad det är som åstadkommer fenomenet.

Agnes tog min krycka förut och la sig på golvet och började köra bänkpress, helt spontant. Det såg för roligt ut och jag skulle ta fram kameran för att filma men då såg bröderna hennes det och då skulle dom såklart vara med på film och sprang direkt och puttade bort Agnes så tyvärr kunde jag inte föreviga henne men nu har jag på film hur sjysta storebröder kan vara. Bra för Agnes att ha senare.


Lägger in ett litet klipp som visar hur det såg ut innan det eskalerade i ramaskrik.

5 kommentarer:

Prinsmamman sa...

Vad skönt att det går framåt för er, ni har verkligen haft en tuff period. Skönt att svärmor finns och kan hjälpa till.
Kram

A home far away sa...

Hej vilken fin blogg du har!

Kram Gunilla i Singapore

agnespappa sa...

Prinsmamman: Nu känns det faktiskt som om denna sommar kommer bli underbar så visst går det frammåt.

A home far away: Tack så mycket.

Caroline sa...

Ojoj.. i högstadiet?? Då får du nog berätta mer, såg ingen jag kände igen på något av korten i din blogg nu när jag bläddrade snabbt, ska iväg till jobbet nu.. Men jag blev riktigt nyfiken på vem det e jag gått i högstadiet med? Vet inte om minnet är så intakt :) Ha det!

Freja sa...

Hej!

Det låter som ni sakta sakta börjar hitta tillbaks till vardagen. Skönt som sagt var med hjälpsam familj!

Har ni anmält er till Grötö?? Skulle vara kul att ses!