1.3.09

Spa

Nästa vecka... det ska bli så härligt, en hel vecka för mig själv. Ha folk omkring som fixar allt jag ber om och som bara vill mig väl. Tänk fem dagar utan barnskrik, blöjbyten, matlagning, städning mm.
Visserligen ska inte familjen med så visst kommer jag sakna dom men ändå...

Man kan välja hur man se på de saker man möter här i livet. Antingen så går jag ner mej och tycker att det bara är för mycket helt enkelt eller så ser man det possitiva i det hela, för det finns det, något possitivt allstå. Jag är en sån människa som försöker ta mej igenom lite starkare på andra sidan och så även nu.
Den underbara spaveckan är inte någon riktig spa på typ Selma Lagerlöf spa resort utan en vecka på Kungsbacka närsjukhus. Dom ska nu operera min fotled och jag kommer ligga inne där tills på fredag.
Jobbigt att veta att dom ska skära upp fotleden och även gå in i höften och skrapa bort lite benflisor? Nej, faktiskt inte. Det känns bara skönt att veta att om allt går väl så kommer jag inte känna som ett knivhögg i leden varje steg jag tar utan jag kommer kunna springa, gå, leka med barnen, fjällvandra, jobba, gå kvällspromenader med frun, åka skidor, wakeboard, hoppa studsmatta och vem vet? kanske även bränna av ett wasalopp också.
Så. I mina ögon så är det en underbar vecka framför.

3 kommentarer:

Johanna & Johannes sa...

Önskar dig en riktigt go vecka å tror verkligen Gud om att nu sannerligen ska du bli HELT bra SNART i foten!!

Kramar!

agnespappa sa...

Johanna o damp Johannes:
Tack så mycket. Jag är fullständigt övertygad om att det ska gå bra.

Anonym sa...

Lycka till Lillebror!!!!
Hoppas du får njuta av "spa" veckan!!!!
All välgång på alla livets områden! Du har en fantastisk inställning till livet!!
Kram Pilla