21.3.09

Vilken kväll

Så mycket som jag har skrattat och bara suttit och lett under en kväll som jag gjorde ikväll var det länge sedan jag gjorde. Bara att sitta och lyssna och se alla dessa människor som kommit tillsammans bara av en anledning, vi har alla en relation till hjärtsjuka barn, gjorde mej glad. Alla har en sprudlande glädje och ett hjärta fyllt av kärlek.
Dagen började inte så ska jag motvilligt erkänna. Efter ankomst så infann sig en sån där känsla som man hade när man var liten och just bytt skola eller gymnastik grupp. Alla här känner redan varandra och släpper inte in någon ny. Men jaja, vi var ju här för att umgås och lyssna på föreläsningar och jag är inte den som drar mej från att vilja lära känna folk.
Vi fick höra en föreläsning av mamman Malene som delade med sig av sina matningssvårigheter och hur man kan möta folk som har barn med det sen fick vi ta del av en studie som Doktorand Malin Berghammer gjort om livskvaliten hos hjärtebarn. Båda föreläsningarna otroligt intressanta. Sen talade Peter Nordqvist ifrån Riks regionen lite vad som händer där, måttligt intressant när det var första gången vi var på något med hjärtebarnföreningen överhuvudtaget.
Sen var det dags för middag och då började vi prata lite med andra föräldrar och sen var succén ett faktum.
Så numera är jag faktiskt suppleant i föreningen om jag inte misstolkade ordföranden helt och hållet.

1 kommentar:

Mammablomman sa...

Bra jobbat!!! Ni tar er fram och ser nya vägar för att möta andra människor och på köpet får ni själva oxå ut massor av detta :-) Det är bara gratuelra att man vågar kasta sig utför ibland! Go for it, suppleang ;-)