19.3.09

Årsmöte

Sent om sider så ringde jag upp ordförande i hjärtebarnsföreningen central och frågade om det är för sent att anmäla sig till årsmötet. Jag hade inte gjort det tidigare för jag visst ju inte om det skulle funka pga min operation av fotleden. Hon svarade att dom faktiskt fått in en avbokning så det borde gå men med tanke på att det är nu i helgen och det ska vara hotell med så var det i sista minuten. Men, sagt och gjort. Nu ska vi på årsmöte i helgen.
En helhelg med hjärtebarnsföräldrar från hela centrala Sverige som ska träffas på scandic hotell här i Örebro och vi ska ha riktigt trevligt. Ska bli väldigt kul.
I eftermiddag är det dags för Agnes att åka in till habiliteringen igen. Ska dels träffa kuratorn som ska fixa till det dör med vårdbidrag, något som vi inte utnyttjat än men nu är det dags.

1 kommentar:

alla4 sa...

Hej igen!
Det var ett tag sedan jag skrev nu men jag tittar till er då och då ;)
Vi gick precis med i hjärtbarnsföreningen men jag ser värkligen fram imot att få träffa fler föräldrar som gått igenom liknande.
Hoppas att det går framåt för frun din. Förstod det som att din fot är mycket bättre,skönt! ni är otroliga kämpar! Kämpa på, Kram