14.3.09

Worms

Grabbarna fick en egen speldator här i veckan för jag är trött på att behöva ställa om alla konfigurationer på min jobbdator varje gång dom har spelat något så nu får dom göra vad dom vill med deras dator. ¨
Det roliga= jag är fast i spel manin.
Jag tänker inte låta dom spela massa krig och spatta blod spel utan dom har Wall-e sedan tidigare och igår köpte vi Worms. Ett fantastiskt roligt spel om jag får säga själv. Inte till NÅN nytta utan bara tidsfördriv. Varje gång jag får en sån där liten mask att blåsa i sin näsa tills han ploppar bort så skriker Agnes: Umma papa! Hon har tydligen nån kärlek till dom och tycker jag är elak som skjuter dom.

Igår var jag och grabbarna på stan och Agnes hos farmor. Hon fullständigt älskar att rita och denna vecka har det varit spindlar som har gällt.
Dessa tre bilder ritade hon hos farmor.


Jag och pojkarna kikade runt på stan och käkade på McDonalsd och fikade sedan på Märtas café. Dom var super duktiga hela dagen och sprang inte ifrån och hjälpe även mej att bära saker som vi köpte, jag går ju på kryckor nu.
Kl. 15 så hämtade vi frun som hade varit på utskrivningssamtal med sin läkare. Nu ska hon börja träna på vårdcentralen hemma och slipper åka in till stan varje gång.

Nä, tillbaka till Worms

2 kommentarer:

Prinsmamman sa...

Mellanprinsen fick Worms i julklapp, jag har inte provat det ännu men det kanske jag ska göra..?
Det är svårt med dataspel, vi är hårda här hemma men när grabbarna är hos kompisar så spelas det mycket krigsspel har jag förstått. Vi har begränsat speldagarna till helgen här hemma, det fungerar bra än så länge.

Anonym sa...

Vilka fantastiska teckningar!! Såna ska man rama in!!
Så duktig hon är!
Tack så hjärtligt för i söndags!!
Det var en härlig överraskning!
Tänk vad rik man är med en sån underbar familj!!!
Återigen ett STORT TACK!!
Kram faster Pilla