4.1.09

Kyligt värre

Imorse tittade jag på termometern ute och den visade -22 grader!!! Kan inte stämma tänkte jag men jodå, det var kyligt värre ute idag.
Det blev en lång morgon och Agnes, som fortfarande är lite trött och tagen av sin öroninflammation, har gått runt idag och mumlat att hon vill till farbror Tobbe. Hon gör tecknet för hans namn och säger "Hjem" vilket betyder hem. "Vill du åka hem till Farbror Tobbe" frågar man då och får till svar: "mmm, Amja" (vilket är: ja, kusin Alma), hon som var här i veckan. Så har hon gått runt och sagt säkert 40 gånger idag.

Valter och jag gick ut innan det mörknade för att kolla isen på våran lilla damm här hemma.
Det riktigt bet i kinderna.

Här har vi skottat en rejäl skridskobana.

Frun fick lite bakslag för att hon var med och åkte pulka igår. Hennes rygg verkar inte tycka att hon är redo för såna utmaningar ännu så hon har försökt vila hela dan och det ser inte så roligt ut när hon kommer gåendes som en liten gumma med krökt rygg och alldeles snett.

3 kommentarer:

hanna + alice sa...

Oj vad kallt, tyckte att vi hade det kallt i dag men vi hade bara -18
Vilka fina bilder .... bor ni på landet, ser så ut...fint är det iallafall!
Hoppas att Agnes och frugan snart mår bättre.
Kramar

agnespappa sa...

Hanna: Tackar, Jo vi bor på en gård utanför Örebro.

Anonym sa...

Mysigt ni verkar haft det, pulk åkning, skridskor. Härligt när det biter i kinderna. Edvin kommer nog bli super glad när han kommer hem i morgon och ser att det är snö=) En av dom första dagarna han var här gick jag och barnen till en pulk backe. Då berättade han att det gick mkt fortare här eftersom hemma är det så lite snö så man måste först "Kratta" bort gräset för att snön ska komma fram när man skall kunna åka pulka.Ha det bra och ta hand om varandra./anna