28.2.09

Agnes Carlsson

Kunde inte låta bli att tänka på våran Agnes tid på sjukhuset när hon föddes då jag hörde Agnes Carlssons bidrag ikväll på melodifestivalen.
Att vi valde just Agnes till namn på henne beror inte på att Agnes Carlsson just vunnit idol och höll på att slå igenom som artist då vi väntade våran bäbis födelse utan att vi helt enkelt haft det som förslag då fruns gammel moster heter så.
Tillbaks till sjukhuset: Då Agnes äntligen blivit så pass frisk efter 57 dagar i respirator att vi fick lämna IVA så hade man lärt känna den delen av personalen som tagit hand om henne så bra att vi ville ge dem en liten gåva och då lämpade det sig så bra att artisten Agnes Carlsson hade just gett ut sin singel "Right Here Right Now (my Heart Belongs To You)". Vi inhandlade helt enkelt ett antal ex (så många jag hittade, jag var nog inne på varenda skivaffär i hela Göteborg) och gav till dem och sa att dom fick lyssna på den och föreställa sig Agnes (våran nudå, hoppas ni hänger med i svängarna med de båda Agnesarna) som sjönger den ifrån kuvösen till dem när dom står där framför.
Det föll i god jord och ibland funderar jag på om alla sköterskorna där förstod hur mycket de betydde för oss. Man är tacksam.


1 kommentar:

Michaela sa...

bra present.. tanken bakom är fin :)
Hoppas både frun o agnes mår bättre nu..

Mvh michaela