1.8.08

Örebro

Igår så fick vi åka till örebro sjukhus. Dagen gick bra och dom drog de sista stygnen och sen var det bara alla papper som skulle med.
Kl 12 var allt klart och vi var redo att dra vidare. Agnes hade fortfarande feber och går på antibiotikan så det var lite nervöst att ta med henne i våran egna bil. Första gången på 10 dagar hon överhuvudtaget varit ute ur sjukhuset och så ska hon sitta i en bil i 4 timmar.
Vi fick stanna några gånger och ta upp henne men annars gick det bra. Vi kom fram till USÖ och fick ett eget rum.
Jag åkte hem med grabbarna efter kollat av hur lekterapin så ut där.
Kl halv nio ringar Agnes mamma och ville säga gonatt. Det är lite skillnad på att ligga på en hjärtavdelning i ett sjukhus som är till för barn mot att ligga på en vanlig avdelning för barn i örebro. Det var full fart ute i korridorerna när jag pratade med henne och i Göteborg var det släckt kl 8.
Vi får ligga kvar på USÖ till hennes feber har gått ner och hon är slutmedicinerad. Hon ska ha antibiotikan till på söndag och sen så sa dom att efter ett par dagar får vi åka hem.

När vi låg i Göteborg träffade vi ett par som även dom har en tjej med catch 22 och det är alltid skönt att se när folk får åka hem tycker jag och dom fick faktiskt åka hem samma dag som oss efter att dom legat där över ett halvår.

1 kommentar:

Prinsmamman sa...

Åhh vad skönt att få komma "hem"!
Elliot ska tillbaka till Gbg igen för att gjuta nya nattskenor så fort dom har en tom lucka till oss. Nästa operation på fötterna ska göras så snart dom kan knö in oss på operation ( fullbokat fram till okt).

Hoppas Agnes återhämtar sig snabbt nu så ni kan få lite lugn i vardagen igen.

Kram