2.8.08

Permis

Idag beslutade dom att vi skulle få nattpermis för Agne ska inte ha någon antibiotika imorgon bitti. Detta på grund av att det där nålförsöket vi skulle på inte gick så bra. Dom stack henne överallt känns det som. När de ställen som de emblat (bedövat) var slut så gick dom på och stack bara för att få i en nål.
Det gick inte alls och jag säger bara stackars Agnes. Hon var alldeles genomsvettig och somnade på två röda efter den persen.
Dom ringde ner till läkarna i göteborg och i samråd med dom så beslöt dom att avsluta kuren en dag tidigare än beräknat så det är alltså därför vi fick permis. Vi ska tillbaka kl 11 imorgon.
Nu ligger hon i SIN säng och hon var helt till sig när hon kom hem och såg sina leksaker. Det första hon ville göra var att cykla på sin trehjuling. Hon tog på sig hjälmen och ställde sig på trappan och sa mmm mmm samtidigt som hon pekade på cykeln med en sprudlande glädje i ögonen.

Skönt att ha henne hemma.
Lägger in en länk till Agnes när hon äter päron.

4 kommentarer:

Josefine sa...

åhh vad roligt! Stackars gumman att de stack i henne som en nåldyna - men bra att ni fick åka hem! heja heja!

Agnes ser ut som en grottmänniska som äter på en köttklubba på videon! Så kul att hon har fått upp ögonen för nya smaker!

Petra sa...

Härligt att ni är hemma!! Hon äter som om hon inte har fått något på flera dagar...:)
Snuttan - det finns uppenbarligen massor med livsvilja i denna lilla dam - nästa gång ni tycker att hon är envis - gläd er!!

Vi ses snart!
Kram/Westergård family

paula sa...

som en grottmänniska? eller som att hon inte ätit på flera dagar?? Jag tycker att hon helt enkelt äter som en jakobssonare:o)

Anonym sa...

Hej Agnes!!
Jag tycker att du är så fin när du dansar!! Har tittat på dig flera gånger!! Va kul att du tycker om päron, jag tycker om kiwi. Jag vill komma och hälsa på dig snart. Va kul att du är hemma. Jag har bett för dig flera gånger. Du din lilla buse, va söt du är när du äter päron. Kram från kusin Sofia!!