6.8.08

Agnes

Vi sitter här i trädgården och njuter av den lilla sol som tittar fram när Agnes kommer fram till mej och säger "mm", vilket jag förstår att det just nu betyder att jag vill komma upp och sitta i ditt knä.
Jag lyfter upp henne och då ser hon ett kort på sig själv och utbrister "aaa" samtidigt som hon gör ett tecknet för duktig. Jag frågar vad hon sa och då gör hon om tecknet, säger "aaa" och pekar sen på sig själv.
Så från och med nu så säger vi Agnes genom att göra tecknet för "a" samtidigt som men drar bort handen från tiningen.

2 kommentarer:

Tobias sa...

Lilla aggebagge!!! Kul att hon till slut fått ett tecken. Mitt tecken är samma tecken som "tro", ett "t" dras frammåt från pannan. Esthers tecken är ett "e" som snabbt gör en cirkel framför bröstet och alma är ett "a" som sakta förs nedåt och utåt framför bröstet och Anas tecken är samma som "söt". För Maya har vi inte tagit något ännu.

Ha det gott och ta väl hand om min familj när de kommer till helgen.

Fabbo Tobbe

Imsavimsa sa...

Vad kul att hon själv kom på sitt tecken! Lillebror har inget eget tecken men så är han knappt 1½ år. Favorittecknet sen vi köpte nya bilen är just BIL. Det gör han direkt när han vaknar och fortsätter sen under dagen. Han älskar verkligen att åka bil och blir ledsen när vi parkerar på gården och måste kliva ur!