24.8.08

full fart

Den här veckan har passerat i en ruskig takt. Måndag, jobb till 22. Tisdag, jobb till 18, frun direkt iväg, mata barn, somna. Onsdag, ner till Kungsbacka, kurs, hemma 21.30, sova. Torsdag, ner till Kungsbacka igen, träffa läkare, Sibylla Tibro, hemma 22, slockna. Fredag, jobba till 16, fixa paintbollmarkörer till svensexa, duscha, ARN- riket vid vägens slut, åka till Uppsala,svensexa, slockna ännu hårdare. Lördag, SVENSEXA vågar inte skriva här vad vi gjorde med honom, kommer inte ihåg när vi slockna. Söndag, AHHH mör, jag vill bara sova.
Idag var vi inne på Söndagsskolans dag i örebro. Det är kyrkorna i stan som går ihop och bjuder alla stadens barn på lek och bus i stadsparken. Agnes hade fullt upp att ropa och skrika varje gång hon såg någon som tappade sin ballong och de for iväg upp i himlen. Hon har någon slags förkärlek till ballonger men de får inte komma för nära.
Hon är så go för det räcker inte med att titta på ballongerna utan hon ser till att vi alla ser varje ballong som hon ser och idag var det hyfsat många så efter typ 40 gånger var man tvungen att försöka få henne att förstå att det går bra ändå.


Vi åkte in med våra vänner Larsa och Tessan och storebror Edvin och deras Albin hade fullt upp. Det är otroligt skönt när dom kommer i den åldern att dom klarar sig själva.

1 kommentar:

Freja sa...

Oj oj oj vilken vecka! Jag började bli lite orolig när ni aldrig uppdaterade men nu förstår jag !