5.8.08

Ny bil

Idag åkte jag och Agnes två storebröder ner till Göteborg för att hämta våran nya bil. Gissa om dom njöt när dom sprang omkring nere hos bilhandlaren och förklarade för alla som kom i deras väg vilka bra finesser den har och hur bra det är att kunna sitta längst bak i bilen
(man kan fälla upp två säten i bagageutrymmet).

När allt var klart så satte vi kurs mot örebro igen men nu till skillnad mot ner resan så tog det bara typ en kvart sen ville dom vara hemma och visa bilen för sina kusiner som kom hem till oss och ska vara här denna vecka.
Jag försökte förklara att de skulle få tid nog till det men nu hängde tydligen allt på den tiden som det tog att åka. Vi stannade på Gyllene Måsen i Vårgårda och sen var dom lite lugnare.
När vi kom till Götene så passade vi på att stanna och titta på det nybyggda "Medeltidens värld" som är ett projekt efter filmen Arn.

Kan säga att när det är vardag och regn så är det inte något vidare drag där men grabbarna tyckte det var spännande och själv är jag helt lost på den där "medeltids vågen" som drar över vårat land, längtar till den 22 då nya Arn filmen har premiär.

Vi kikade runt i Arnäs som är uppbyggt av rekvisitan från filmen och nu en riktig medeltids by.
I helgen så är det eld och smides tema där så var inte förvånad om du åker dit på fredag och möter mej med familj där för när man kombinerar medeltid+smide=går inte att missa.

Vad det gäller Agnes så mår hon fint idag. Visst är hon matt och lätt att bli kinkig men hon springer omkring och är glad för det mesta.

1 kommentar:

Tobias sa...

Hej! Härligt att höra att allt är bra med Agnes och er. Jag hoppas det gich smidigare denna gång att hämta bilen utan några missöden...Här är allt bra. Vi blev utskrivna idag !! Helt fantastiskt. Ha det gott å ta hand om er.
/Frejas pappa