25.7.08

Mera sömn

Eftermiddagen och kvällen har fortsatt i samma tema. Agnes har bara ätit och sovit. Hon drog till med ett skämt på kvällskvisten innan orken tog slut. Hon sa ; ti ta och pekade upp i taket när jag stod lutad över henne. Jag tittade upp för att se vad det var och då bara log hon och somnade om. Jag vart fintad, typiskt Jakobssonare.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sitter precis och läser - skönt att allt går åt rätt håll. Humorn är altid ett gott tecken. Vet ni förresten att det är närmare 30 grader varmt ute?

Solar och badar och hoppas att ni oxå snart gör det...

ha de/Petra

Queen sa...

*asg* :-D
så skönt gjort Agnes....keep going./hj

Anonym sa...

Hejsan vänner!
har en ledig stund nu för att skriva till er. Det går bra men det är ju intesivt.Idag tar vi en hemmadag. Nu är Esther, Lalle och Edde ute på picnic ngnstans i skogarna här. Barnen tycker nog också att det är skönt att vara hemma idag. Det tar ju på krafterna att ligga vid stranden tre dagar i sträck vid närmare 30 grader. De har varit jätteduktiga grabbarna. Det är ju stor skillnad sedan sist de var här när Agnes låg inne. Jag tror att de längtar också efter er inte minst på kvällskvisten då är mest Lalle som saknar sin lilla mamma. Han är duktig att berätta hur ni gör hemma så att jag kan gör a likadant. Nu äntligen har jag hittat vilka mackor han gillar. ge en stor kram från oss alla till lilla Agnes.
Tobias och Ana med barnen

Tobias sa...

Ojsan vad beröm ni får för era barn. I dag så knuffade de i mig i vår nyfyllda pool, ca 10 gradigt vatten, ja ja, jag hade kanske kastat i dem innan men ändå, jag är ju deras farbror. I dag hann jag läsa nästan ett helt kapitel ur Narniaboken innan de somnade - så det var lite jobbigt att lägga dem.
I morgon kommer svärfamiljen hit så jag hoppas att de inte kastar i svärfar i poolen, eller det vore kanske lite roligt?
Ha det gott vi ses på måndag och jag ser fram emot att få åka Rainbow - karusellen på Liseberg.

//Fabbo Tobbe