27.7.08

Eget rum

Idag fick Agnes flytta in till ett eget rum. När jag kom upp på förmiddagen så satt hon och kollade film med sin mamma. "papa" sa hon och pekade uppjagat på tv för att visa mej att det var något spännande på den. Det som slog mej var att innan operationen så hade hon bara ett par dagar innan lärt sig säga pappa och nu sa hon det helt självklart, endast 4 dagar har gått sen operationen och det kändes verkligen som att hon är tillbaka på banan.
Sen vart det lite motgångar. Hon pekade på magen och kliade sig på såret så jag trodde hon hade ont av tejpen som sitter där och hon var röd i stygnen efter dränen så vi tog bort klisterlappen över allt det och tvättade, det tyckte hon inte om.
Efter det fortsatte hon klia på magen och när hon åt så kom orsaken fram. Typ 1 dl (känsligare läsare kan hoppa till nästa mening) riktigt slemmigt slem kom upp och hon kräktes upp ordentligt.
Hon fick lite smärtstillande mediciner och efter en timme så var hon uppe och sprang ingen. Hon är riktigt gossig när hon cyklar runt i korridoren, lite avmagrad men full av energi.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå!
Härligt med ett eget rum. Önskar allt gott!

/Petra o Hilda(fyller i morgon...typ...):)

paula sa...

mums! slemmig spya! slurp! men det e bra d kommer upp som vi säger:o) här har konferensen gått igång! najs najs:o) killarna har väl åkt ner till er nu? Natti natti!

Anonym sa...

Vi ser fram emot att komma till Karlslund och hälsa på er alla och lilla Agnes. Tänk att allt har gått så bra. Underbart!!!
Kram från Farbror Atle, Faster Pilla, kusinerna Julia, Olivia och Sofia.

Carro sa...

Vad skönt för er att det går så bra :-) ...........och vad härligt med engagerade doktorer som kastar sig tillbaks. Appropå härmodagen. Ha det gott!

Louise sa...

Snackade med frun din på facebook. Jätte roligt att prata med henne. Tänker på er och ber för er.
Kram