29.7.08

Liseberg

Idag så vakade jag kl 6 efter en väldigt svettig natt. Agnes hade inte så hög feber men hon var väldigt kinkig. Hon har blivit så trött på allt stickande och medicinerande och klämmande och kännade så nu piper hon som en sjuk bäbiskatt så fort någon bara närmar sig med nått i handen som hon inte gillar. Hon skrek typ konstant från när hon vaknade kl 6 till frukost kl 9 med undantag av den tid det tar att svepa en flarra välling.

Dom tog nya tester, EKG och blodgaser. Vi fick gå ner till Labbet där dom ville tydligen ta prover direkt och då var hon inte nöjd kan jag säga. Men en ballong fick hon som plåster på såret.
Efter frukost kom resten av familjen och fem minuter senare tittade halva avdelningen snett mot oss kändes det som. Jag förstår inte vem det är som uppfostrat dom till såna huliganer men en bidragande orsak kan ju vara Farbror Tobbe. En vecka där sätter sina spår har jag upptäckt idag.


Jag tog med grabbsen och drog till liseberg. Vi hade en jätte trevlig dag där med massor av karusellåkande och lotter och fika. En sak är säker att efter lagt så mycket pengar på lyckohjul och lotter och det ända man fick var en liten godispåse så måste jag dra till med den gamla klassiska klyssan: En del har tur i spel och andra har tur i kärlek, och då måste verkligen våran familj bestå av bara kärlek.


Vi kollade på en film i 3D och det var otroligt impomerande. Det var med såna där glasögon i två färger som man hade när man var liten och grabbarna var tvungna att ta av dom ibland för det såg verkligen ut som om man skulle få grejerna i ansiktet annars.

Tyvärr är mellan grabben bara 105 cm så han fick inte åka de roliga, i mina ögon sett, karusellerna och det hade inte varit fel att fått åka Eldorado och blivit genom blöt för det var väldigt varmt att strosa omkring där.


På vägen hem så ringde jag Agnes mamma och tyvärr hade det inte skett någon förändring. Hon har fortfarande feber och dom skulle tydligen sätta in någon annan kur på henne nu..
the story goes on!

3 kommentarer:

Queen sa...

det är bättre med tur i kärlek :-) än tur i spel ;-)
kul att grabbsen (inkl pappan) har haft roligt på Liseberg. Vi har "eget" liseberg här i Uppsala nu :-P
Vi forts be för er alla.
kram/hj

Prinsmamman sa...

Hej!
Elliot hade återbesök på DSBUS igår så vi passade på att hälsa på Freja när vi var där.
Hann bara hälsa snabbt på din fru och fick en liten skumt av en sovande Agnes :)
Hoppas hon kryar på sig snabbt.

Kram

Fabbo Tobbe sa...

Åh nej!!! Det där var helt enkelt ett uppdämmt behov. En vecka av lydnad och diciplin lagrade bara upp deras normala beteende, det krävs längre tid här hos oss - se bara på våra barn. Trist att det inte blev så att vi kom ner, det hade varit roligt att få träffa aggebagge men vi kommer och hälsar på när ni kommer hem i stället.
Ni imponerar och vi ber vår Herre vara med er varje stund på dagen.

C U