24.7.08

Avd 323

Nu har Agnes kommit ner till vårdavdelningen. Hon ligger i ett sk fyrrum fast det heter tre rummet. Det ligger fyra barn därinne med bevakning dygnet runt. Hon är betydligt lugnare nu och har bara en medicin kvar. Så har vi tur så får hon ett eget rum till helgen och då borde det gå ganska fort tills vi får åka hem. JAAAAA

Tror ni jag saknar Agnes storebröder? Otroligt mycket. Min gode bror kommer hit med dom på måndag så då blir det liseberg och bara mysa med dom ett tag.
Det dom ser fram emot av att komma och hälsa på lillsyrran är att få leka på Ronald McDonald huset.
Rätt så otroligt men Storgrabben kommer ihåg ganska bra vad som fanns här nere fast han bara var 3 år då Agnes opererades förra gången.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va skönt att allt har gått så bra. En liten tjej med sån kämparglöd och vilja kommer långt. Jag kan riktigt se er framför mig. Ha lite förståelse för alla doktorer....de vill så väl men känner ju inte just er lilla tös. Lita på er intuition. En Mamma och pappa vid sin sida är guld värt. Fast jag tror att de "gamla Doktorerna" ibland kan längta tillbaka på den tid då de vårdade barnen utan föräldrar. Kan ni tänka er att inte få vara nära er lilla Agnes.
Just nu ligger Edde och Esther hos Sofia och sover alldeles utmattade efter 2 dagar med bad sol och lek.
Ha det gott och Herrens styrka äver er!! Kram från Pilla m. familj

Queen sa...

Det går verkl framåt för henne, så kul att följa allt :-)
Ax har enträget försökt få mig att gå med på att Ac o Ax ska åka tåg ner till Gtbg med Edde o Lalle...själva på tåget :-o
-vi klarar det mamma...fatta! Tobbe skulle bjuda oss på Liseberg om vi gjorde det :-P

På ngt sätt verkar hon förstå att det inte kommer bli så. Det som finns kvar är att önska er en trevlig vistelse på liseberg sen när grabbsen kommer.
Även grabbsen är tappra på sitt håll när lillsyrran opereras.

Styrka o tålamod önskar jag er, vi på rabarbern har er i våra tankar.

blessings/h

Imsavimsa sa...

Vad skönt att ni kom så fort från IVA. Vet hur det känns när man har andra erfarenheter i bagaget från tidigare op. Såg att du länkat till mig, kul!

Hälsa till Agnes att till och med på Åland finns det en som tänker på henne!