25.5.09

Igen

Hela vintern och våren har gått nu och Agnes har inte haft någon öroninflammation sedans nyår då det var diskutioner fram och tillbaka om hon skulle få rör i öronen. Jätteskönt har man tyckt att det varit och innerst inne hoppats på att hon kanske slipper det där nu men icke. Igår ringde frun mej när jag var hos bror min i Uppsala för att hjälpa honom lite med hans kök och sa att det hade gått hål i hennes trumhinna igen.
Helt otroligt, att man inte ser symtomen när det är på g.
Hon har varit lite gnällig sista dagarna men som vanligt tänker jag att det bara är vanlig förkylning men så plötsligt har det runnit ur öronen... Imorgon har vi tid hos öronmottagningen för ny pencilinkur.

I helgen hade vi dock lite famlijetid då vi åkte ner till Karlsborg och strossade omkring i godan ro. Vi avslutade dagen där med att besöka fästningen och museet där. Skön avkoppling för en annan när dagarna annars går i ett.

1 kommentar:

LasseGurra sa...

Otroligt besvärligt med öronen. Dotter har haft åtskilliga öroninfektioner/inflammationer. Och inte heller ser man vad som är på gång. Inte heller alltid ger hon tecken att hon har ont. Men sedan hennes rör kom på plats har det blivit mycket bättre.
Hoppas det vänder för Agnes.