7.6.09

Det är mycket nu

Folk kommer fram till mej och säger typ "Jag förstår att det är lugnt nu när du inte skriver något på bloggen." Jag kan intyga att så inte är fallet. Snarare tvärt om. det är så mycket som händer och som jag vill berätta om men som helt enkelt inte hinns med. Nu ska jag föröka dra en liten snabbrepris på det senaste två veckorna.
Agnes öroninflammation fick vi droppar emot för dom tyckte hon fått tillräckligt med penncilin men efter fem dagar av droppande och inte en tillstymmelse till att det blev bättre så satte dom in en kur ändå och då gick det tillbaka med en gång så nu är hon på topp igen.
Den 29:de fyllde frun så då blev det lite tårta på sängen och sedan till bringade vi dagen med att
Där hände det något roligt. Hur många gånger har man inte varit på marknad och fått en sån där gasballong efter en timmes tjat bara för att fem minuter senare råka tappa den så att den for iväg upp i skyn? Ett antal gånger. Och hur ofta har man sett en komma ner? Aldrig. Men nu gott folk kan jag berätta för det lilla barnet som förlorade sin ballonghäst att jag har hittat den. Den kom dalandes ifrån skyn när vi åkte mitt ute på hjälmaren och hamnade precis brevid oss.

Om nån känner igen den kan den återfås emot beskrivning.

Förra veckan så ringde läkaren från Danmark som har koll på fruns ögon och sa att det blir operation den åttonde Juli så det var de semesterplanerna.

Denna veckan har vi tillbringat mest med att ta igen oss för nästa vecka blir det fix inför helgen då vi ska ha ett brakkalas för oss båda så är ni i närheten av Odensbacken då så är det bara att ta kontakt och hälsa på.
Idag var vi på medeltidsmarkad i wadköping, Örebro där Agnes fick pröva att dra svärdet ur stenen.

Självklart lyckades hon och fick ett halsband med ett svärd på som hon bar med stolthet.

Annars där emellan så har jag hunnit med att hjälpa en polare med hans trädgård, vi har lagt en gräsmatta och anlagt två parkeringsplatser. Jag har även hunnit varit hos brorsan och hjälp till med montering av kök.

Avslutar med att kasta in en bild på Agnes som målar sin klädhängarpinne som vi hittade i Gällivare sist.

3 kommentarer:

Prinsmamman sa...

Det är skönt att få en update ibland så vi vet att allt är bra =)
Kram på er!!

Tobias sa...

Då blir det lite extra trevligt nu när Esther kommer hem till er och hjälper till. Hon har lovat att ni ska bara behöva säga till henne EN gång så ska hon lyda - lycka till!!!
Ser fram emot 60-årskalaset. Inga fler skador på mina barn skulle uppskattas.

Ps. För er övriga så var det mig han hjälpte med köket och han var riktigt duktig så om ni behöver hjälp så rekommenderar jag lillbrorsan. Ds

Elisabeth sa...

Haha, fasen va kul med hästballongen :D