4.5.09

Dagarna går

Vad tiden rullar på så här när det börjar bli varmt ute.
Ena stunden tänkte man att nu kommer våren och jag måste snart börja fixa ute och nu i andra stunden tänker jag att oj vad jag inte kommer hinna allt jag skulle fixa ute.
I helgen var vi hos mina syskon i uppsala och vi hälsade dels på syrran som fått sin pojk. Agnes som brukar gosa så med bäbisar verkade ha annat i huvet för hon ville bara springa runt men Edvin gosade med honom och erbjöd sig vara barnvakt till och med.

Sen har jag hjälp brorsan hela helgen med hans kök som ska byggas om. Det blir riktigt bra när det blir klart.
Agnes lekte nästan hela tiden i deras lekstuga och jag blev lite påmind av någon om lekstugan som jag skulle byggt i höstas (men nu fick jag ju lite annat att tänka på då). Hon såg så go ut när hon stod där inne och sjöng samtidigt som hon "rodde" om sitt lilla hus.

Idag får jag somna tidigt för jag vill ju inte förstöra för frun alla de planer hon har inför morgondagen :) inte för att jag vet om något men stort kommer det bli........

2 kommentarer:

Johanna & Johannes sa...

Vi bugar å bockar å GRATULERAR så jättemycke på högtidsdagen!
Tänk att du oxå är 30 nu!!!!!

JätteGRATTIS Turbo, ha en välsignad dag!

Kram

Tobbe sa...

Du gjorde ett kanonjobb.Tack!!! Nu har Ana målat taket vilket blev riktigt bra. Om två veckor kommer köksskåpen så då är du välkommen tillbaka...