12.5.09

Tandkoll

Idag var Agnes hos sin specialisttandläkare. Hon träffar en vanlig tandläkare som alla andra barn men sen träffar hon även en specialisttandläkare pga att barn som har catch 22 ofta har problem med tänderna på ett eller annat sätt.
Nu hade vi tur för hon fick bara beröm för att hon borstar bra men hon måste nog sluta med napp. Hon har en väldigt tät tandrad på överkäken och dom är lite oroliga att hon ska få problem om hon har napp. Men jaja, det är väl ett mindre problem.
Efter det besöket så var det fruns tur att träffa sin läkare så då fick Agnes vara med mej på kontoret en timme. Hon hejade runt på alla och visade sina tänder.

Sen till dagens värsta problem. Efter jobbet så stod jag och min bror och snickrade lite på taket på ladugården då hans äldsta dotter kommer skrikandes att "Alma (hennes lillasyster) blöder"
Det visade sig att hon ramlat från ett traktorsläp och slagit i pannan i en planka på marken. Det ville sig så illa att plankan slog upp skinnet i pannan så det blev en "lucka" in till pannbenet. Och ja, det kom mycket blod och ja, det såg riktigt illa ut. In till akuten där dom kollade upp henne och nu, vid elva på kvällen sövdes hon för att kunna sy igen alltihop. Hon får ligga kvar tills imorgon så dom har lite koll på om hon fick hjärnskakning också.

Inga kommentarer: