29.4.09

Hej hopp

Hej igen ni trogna läsare. Nu har jag kommit tillbaka efter några veckors tystnad. Varför? undrar några av er. Jo, det ska jag berätta.
Utifrån så förstår jag att jag verkar vara det ultimata machokillen (skrives med en glimt i ögat) men jag kan erkänna att de sista veckorna har jag mått riktigt pyton. Inte fysiskt såsom illamående eller fruktansvärt ont som man kan ha när man sågar av sig fingrar (som jag har ofrivilligt provat på) eller slår av sig foten (som jag ofrivilligt provat på) utan pyton i skallen.
Det vart helt enkelt för mycket för min hjärna att klara av så jag har haft några veckor av ren rekreation. Som vissa kanske har listat ut så är jag kristen och jag är så glad att jag är det för det hjälper mej helt igenom detta.

Nu till lite som hänt sedan påskas.
För det första: Jag har blivit morbror, Igen. Grattis lillsyrran.
Fruns ögonproblem fortsätter. Hon har nu fått träffa en dansk läkare som har konstaterat att ta bort hela tårsäcken och kanalen inte är ett alternativ (som läkarna här i Örebro ville) när hon är så ung. Istället ska dom nu inom några veckor operera in ett nytt rör mellan ögat och bihålan som ska fungera som en tryckutjämnare så hoppas man att det ska bli bättre.
Agnes mår toppen. Hon springer för fullt in och ut nu i värmen och snackar på i sin egna "Britney Spears" anda, dvs att hon sträcker ut tungan minst en gång på varje stavelse. Ser och låter onekligen riktigt roligt ut men vi i familjen hänger med vad hon säger och grabbarna förstår henne riktigt bra.


Agnes var med mamma och grabbarna på Sörön, ett naturreservat här i östernärke, och hade picknik för ett par veckor sedan.

Förra onsdagen var jag hos min läkare i Kungsbacka för en liten rutinkontroll efter operationen och då tog jag med familjen och vi passade på att åka ut till kusten och chilla lite. en promenad och en riktigt stor räkmacka senare så åkte vi till Borås och våra vänner där för att hälsa på dom. Sen bar det av hemåt via Ulricehamn och sen lilla byn där Freja bor. (Tyvärr såg vi inte er trotts att vi kollade efter både ombyggda gräsklippare och folkracebilar. Men vi syns ju på Grötö.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nå, det var väl för väl så vi fick veta att allt var bra!

Välkommen tillbaka!

Åsa

Michaela sa...

skönt med lite rekreation. det behöver man ibland.. och bloggen ska ju inte va ett måste :)

kul att agnes mår bra :)
[och resten också..]
Ha det bra o ja, Gud är god.
för honom ÄR ju faktiskt inget omöjligt. tack o lov!

Anonym sa...

Fina lillebror med familj!!
All himelsk styrka över er!!!!
Kram Pilla

Freja sa...

Äntligen är du tillbaka! Som jag har väntat!

Nästa gång förväntar jag mig att ni kommer in på kaffe när ni har vägarna förbi!