4.4.09

Dags att kolla hjärtat igen

I torsdags var vi inne hos Agnes hjärtläkare här i stan för den numera sedvanliga halvårskontrollen på henne. Han kikade och lyssnade på henne och konstaterade precis det vi har märkt just hur mycket den sista operationen gjorde för henne. Han var mäkta imponerad hur pigg hon är nu. Hon ligger på 83 cm och 13,5 kilo vilket resulterar i att hon nu ligger precis inom "godkänt" kurvan på det där diagrammet alla barn har.

Sen var det dags för lite blodprover och det brukar inte vara något problem då det brukar bara vara ett litet stick i fingret här i Örebro men inte nu. Dom skulle ha fyra fulla flaskor (Solveig hade begärt några ner till sig) så det betydde att vi skulle sätta nål... Oh ohh
Sköterkan som skulle göra det hade dock en väldigt god hand med det där och det som jag trodde skulle bli ett riktigt tjoande och skrikande blev istället nog det smidigast nålsättningen någonsin i Agnes liv. Det blev ytterligare ett klistermärke i Agnes samling.


Igår var jag och barnen och plockade tussilagos åt mamman deras. Det verkligen skjuter upp nu i naturen.


Men nu är det påsklov och inatt kl tre bär det av till Gällivare för hela familjen och det ska bli massor av skoteråkning och pimpelfiske.

4 kommentarer:

Prinsmamman sa...

Åh, vilken duktig tjej! Härligt att hon växer så. Hoppas ni får ett soligt påsklov!

paula sa...

DUKTIGA Agnes! Ha det så bra i norrland!

Anonym sa...

Så härligt!!!
Ha det så skönt!!
Glad Påsk på er!!
Kram Från faster Pilla med familj.

Therese sa...

Ha en skön vecka.
Glad Påsk
Soliga Kramar till er alla
/ Therese