6.4.09

Vart tog våren vägen?

Nyss var man ute och plockade tussilago och fixade i trädgården iklädd endast tshirt och idag pölsade man omkring i en meter snö och kollade på när Agnes kusin åkte "lilla wasaloppet" på hennes dagis.

Här är barnen ute och leker på morbrors tomt.

Resan upp gick fint. 16 timmar i bil och Agnes klagade faktiskt inte. Dock när vi passerat örebro med ca 10 mil så fick hon sin inhalation och då vägen var ganska gropig just då så löstes det ut en sån där reaktion som man eftersökte då hon fick studsa på rygg på en jätteballong då hon var mindre för att lösa slem som hon hade i lungorn. Efter någon minut så börpade hon upp en riktig slemspya vilket i sin tur fick hennes äldre bror att inte kunna hålla sig utan även han spydde av hennes åsyn vilket i sin tur fick hans äldre bror att börja hulka men då hade jag hunnit få stopp på bilen och vädra så han klarade sig.

Imorgon drar vi ut med skoter till Agnes morfars stuga yte vid en älv där det väntar pimpelfiske och övernattning med massor av tända ljus och hela familjen framför en öppen brasa. Låter det härligt? Det är det!

3 kommentarer:

Mammablomman sa...

trevlig kedjereaktion :-s

Louise sa...

Trodde nästan för ett ögonblick att det snöat i örebro, tänkte för mig själv "bara för oss att ta fram vinterkläderna igen", sen kom jag på att ni rest bort. Vilken lättnad.

Ni får njuta ordentligt
=)

paula sa...

*asgarv* vilken kedjereaktion!!