4.2.09

Tandlös

Igår kväll när jag borstade tänderna på Edvin så ramlade det ut en tand, bara sådär. Inget som vi märkt satt lös men han har ju tappat flera tänder redan. Det roliga är att det ser ut som om han har varit i slagsmål och nockat ut tre tänder nu.

Från nästa vecka ska frun börja gå två dagar på rehab istället så då blir det tre arbetsdagar för mej och det känns ju som ytterligare ett steg i rätt riktning. Hon träffade favoritläkaren igår och gick igenom lite saker. Hon, läkaren, kunde bara konstatera att det som sker är helt otroligt. Hon trodde aldrig att frun skulle tillfriskna så här fort. Det var till och med så att hon fick gåshud när hon såg frun komma gående.
Hon ville även att så fort frun kännes av minsta domning i kroppen så ska vi kontakta henne och sen fick hon medicin för pulsen, den ligger ju uppåt hundra slag i minuten fortfarande och hon gillade inte att en annan läkare hade tagit bort den medicinen utan att fråga henne, tydligen så måste man trappa ner på den och får absolut inte sluta tvärt, precis som han hade sagt åt frun att göra. (Jaja, hon överlevde ju)

Inga kommentarer: