7.9.09

Finhelg

Det är inte varje dag man kan skryta med att man har käkat frukost med Peter Harryson. Eller ja, kanske inte med honom men han satt vid bordet brevid och jag snackade faktiskt med honom i hissen.
Vi åkte i lördags för att gå på Cats på cirkus men systra min övertalade oss att ta en helhelg själva så hon tog hand om barnen över natten också så frun o jag tog in på Hotell Hasselbacken efter musikalen och gick ut och åt på kvällen. Det är inte varje dag som jag går på musikaler och bor så fint så jag kände mej som värsta celibriteten när man mötte massa kändisar och bodde så fint och gick på cirkus.
T.ex så gick frun på toa med Marie Picasso och pudrade näsan.
Musikalen då? Den var helt galen. Massor av katter, överallt. Väl värd att se.
Vi hade fått våra biljetter av några vänner ifrån Uppsala när vi fyllde trettio och det visade sig när vi kom dit att det var första parkett så vi tror nog att vi hade de bästa biljetterna man kan ha, helt i mitten och bara några meter från scen. Tack ska ni ha.

3 kommentarer:

Anonym sa...

UNDERBART.....det var verkligen en toppen present =) Det låter ju som en helt fantastisk helg för 3 barns föräldrarna ; )Det var ni verkligen värda Kram Anna Ns

Anonym sa...

Kram på er!!!
/Pilla

Kristofer Gadd sa...

Riktigt fin present må jag säga! Tänk att du har varit på en musikal jag inte sett ännu, är lite helgat avundsjuk må jag säga =)