8.7.09

Operation -IGEN

Jaha. Just nu i detta skeende ligger min kära fru på operationsbordet. Det känns självklart nervöst varje gång en operation närmar sig men nu känns det som om vi börjar kunna det här med att ta operationer. Det är hennes öga som ska opereras och igår var hon och träffade läkaren inför operationen för att gå igenom den och då förklarade han att dom ska borra in från näsan upp via tårsäcken och sen ut i ögat för att sätta dit en ny kanal, för den gamla har slutat fungera i samband med hennes sjukdom i höstas. Så lång okej, det var vi med på. Sen sa han att dom sätter dit en siliconslang där som ny kanal. -check.
Men sen visste vi inte att dom gör en knut i båda ändar och sen om ett halvår så får hom återkomma för att ta bort slangen och DÅ har hon en ny kanal där slangen suttit.
Vi hade trott att slangen var den nya kanalen men inte. Han sa att ibland så kan en knut gå upp och då åker slangen upp i ögat eller ner i näsan och man sväljer den utan att märka det... Jahopp, så det dröjer kanske tills det lugnat ner sig för frun. Men det är lugnt, det kirrar vi.

Morfar är här på besök från gällivare och han hör till den skaran som numera har 365 dagars semester och barnen har sovit i tält med honom, varit på stan med honom , badat med honom och massor annat. Det är riktigt kul att försöka se vem som trivs bäst, barnen eller han.

Eftersom han var poliskommisarie i arbetslivet så vill han ju att barnbarnen ska ha rätt klädsel, till min förtret, så han tog med två av hans skjortor till grabbarna.

4 kommentarer:

paula sa...

å vilken mysmorfar! vilka fina skjortor- de måste vara helnöjda!

paula sa...

och lycka till till Carro oxå förståss!!! vi ses säkert på vallers, vi drar nog förbi en liten vända på hemvägen...

Prinsmamman sa...

Hoppas allt går smidigt nu. Vi tänker på er och väntar på uppdateringar om operationen.
Kram från Uddevalla

Englas Skafferi sa...

Vilka skjortor!!!!!!!!!!!!! Har han fler? (Alvin undrar!!!)