17.7.09

La semestra, ett annorlunda år

Äntligen så sitter man här i förtältet och njuter av den underbara sommarkvällen.

När vi kom hit till campingen igår så fick vi vänta på att tysk som ställt sig på våran plats av misstag skulle flytta sin husvagn så då passade frun och barnen på att springa ner till havet och jag stod där och väntade.
Då slog det mej en underlig tanke. För ganska exakt ett år sedan så stod jag på samma ställe men med ett helt annorlunda utgångsläge för kommande året. Mellan dessa två tillfällen som nu inte känns allt för långt ifrån varann så har det hänt en hel del. Agnes har opererat sig för tredje gången och blivit enormt mycket piggare, frun har legat totalt förlamad men är nu fullt frisk igen och jag har fixat foten och kan klättra på klippor, stenar, springa med barnen ut i det långgrunda vattnet utan att ens ha ont i foten. Att jag ens kunde springa förra året var en omöjlighet. Så det var så jag fick en glimt av hopp där jag stod och ja... jag vart till och med lycklig.

6 kommentarer:

paula sa...

...och åter igen fäller jag en tår eller två framför din blogg... :o) Man får ju inte ha favoritsyskon, men skulle man få det skulle det va du! Vi kommer till vallers ikväll! ses!

Therese sa...

å trots allt jobbigt ni har haft så blir jag så glad när jag tänker på att nu är det ju över. Tänk att ni faktiskt mår bra.
Hoppas att ni nu får en skön semester.
Massor av kramar
Therese m fam.

Johanna & Johannes sa...

Fantastiskt söt är hon er dotter alltså!
Vilken bild!!!

Kram

linus h sa...

härligt att höra!

Anonym sa...

Paula!!! Du får ha ett favoritsyskon!!! Han och hans fina familj är värda all beundran de kan få!!!
Kram till dig Niklas och hela din fantastiska familj från storasyster Pilla

J sa...

Vilket underbart foto på agnes!! Vilken going! Tänk vilka turer ens liv kan ta...undrar vem som skriver allt manus. Önskar er ett fint år med lite mer lugn i vardagen och tack för att jag får ta del av din blogg. Har själv en dotter med Catch 22 som är ett år.