15.11.09

Kalasdag

Idag hade storebror Edvin sitt kalas och det var livat värre.
Åtta gangstergrabbar och två timida flickor som gjorde sitt bästa för att hålla tempot nere men efter en si så där 0,075 minuter så var kaoset ett faktum. Men kul, det hade dom. Jag offrade mej även för lite pajkastning.
Agnes, hon bara tjatar om sin stundande födelsedag.
Efter att faster Paula varit här i helgen med sin Anders och deras lilla Ralf så har hunden, som stod överst på hennes önskelista förut, nu fått gått ner till en andra plats för att ge rum för en ny listetta nämligen ett lillasyskon men jag vet inte. Jag och frun har nog ett och annat att säga till om där så hon får nog vänta.
Jag tycker hon kan nöja sig med nån docka eller så.

Jag har även varit på min första bokmässa någonsin och det var en positiv upplevelse. Jag har aldrig läst en hel bok (jo, en gång faktiskt) och har faktiskt inget intresse i böcker men nu stod min kusin där med hans nya bok så jag var ju tvungen att stötta honom tänkte jag. Men som sagt, det var en positiv upplevelse så man vet aldrig vad som händer nu när jag ska läsa "Mörkersikt - annorlunda sagor om kaos"

6 kommentarer:

Prinsmamman sa...

Wow,kan man hyra dig till barnkalas? =)
Det vet du väl att om mamma och pappa säger nej till en hundvalp så ska man önska sig ett syskon istället - då ökar oddsen att få en hundvalp ordentligt ;)
kram

Louise sa...

Oj vilket trevligt kalas han fick.

paula sa...

alltå, pajkastningen är ju kunglig!

Englas Skafferi sa...

Helt könsneutral beskrivning av kalasbarnen? ;)

Hanna sa...

Haha, du är en god far som låter barnen pajkasta dig!

Anonym sa...

Härligt med pajkastning!! =)
Läste på Johanners hemsida!! Den väcker onekligen många minnen till liv!! Kul!
Kram på er från Pilla