5.11.09

AHHHH "jag vill vara ledig, ledig, ledig"

Vad säger man? Det liksom kryper i kroppen på mej när jag tänker på verkligheten ibland. Agnes har två operationer framför sig fick vi höra idag.
Att man, jag som egen person, inte kan göra något åt det gör mej nästan lite galen och jag kan bara skrika ut mig aggretion ibland för att inte bli ännu mer galen i knoppen. Så var det på vägen hem i bilen idag efter sjukhuset.
Först kollade dom på hennes "bula" vid ljumsken och mycket riktigt, det var ljumskbråck. Ny tid för träff av kirurg inbokad.
Sen var det koll av örat hennes och även där så blev det klart att det ska opereras. "Inte nu med en gång men när hon blivit större" sa läkaren. Min kommentar var såklart att kommer inte hon komma ännu mer efter med talet då men det förstod hon inte. Vi ska träffa en annan öronläkare först som ska utvärdera om hon är efter i talet så mycket att hon behöver opereras med en gång.
Öronläkaren idag hade inte ens läst på om hennes kromosomavvikelse eller något så allt runt omkring brydde hon sig inte om och jag kände hur ilskan växte inom mej. Till slut sa jag: "Jag som pappa anser "...." och sen hur ni rent medicinskt gör det skiter jag i, bara inte det blir Agnes som får lida för att ni inte läser på".
Jag vill inte klaga men jag vill Agnes bästa

8 kommentarer:

Englas Skafferi sa...

Köp en boxarsäck eller nåt. Skämt åsido - hitta nåt sätt att bli av med all frustration - något som du kan projesera(hur stavas det?) det på. Du är fantastisk på att vara positiv och har fixat så mycket nu med optimismen i behåll. Men till slut klarar man det inte - du klagar INTE! Du är fullt normal över att reagera som du gör. Anklaga inte dig själv utan se till att få utlopp för allt inuti. Annars spricker du till slut och DET blir kladdigt att torka upp ;)
Heja dig!

Johanna & Johannes sa...

Bra!
Stå på dig!
Klart Agnes ska bli helt frisk nu!!!
Kram till er alla!

Morbror Ante sa...

Jobbit att hela tiden hålla på att slåss med vården. Det gäller att ha vassa armbågar och tunga samt att vara lite om sig & kring sig. I princip får man vara läkare själv. Lycka till i den här ronden.

Louise sa...

Heja heja!!
Jobbigt att man måste vara som starkast när man är som svagast. Men stå på dig! Du vet ju vad som är det bästa för Agnes, så kämpa...

Prinsmamman sa...

Fy vad jobbigt! Elliot fick också bråck men då var dom snabba på att fixa ihop den operationen med hans första fotoperation. Det krävdes bara lite vilja så gick det =)
Stå på dig! Nu väntar vi på fjärde fotoperationen i januari =(
Kram på er!

Therese sa...

Kämpa, kämpa, kämpa det är inte så lätt och att bli ARG på vården ska man ej behöva bli. Jag vet av att det är så men Kämpa och stå på er, det är enda sättet. Vi tänker på er och ber för er.
Massor av kramar till er.
Kram Therese m. fam

agnespappa sa...

Tack till er alla för era kommentarer, det hjälper mej att kämpa på.

Anonym sa...

Jag förstår att du reagerar när du möter denna attityd hos läkaren!!! Det är bra att du härjar till och väcker dem ur sin dvala. Vissa läkare behöver det ibland!!!
Härja på du!!! Du kan hjälpa andra som kommer efter dig på så sätt!
Kram på dig från Pilla